lekdetectie Rotterdam

NIET-DESTRUCTIEVE LEKDETECTIE VOOR STRALENDE WARMTEVLOEREN

Loodgieter

Vloeren met stralingswarmte kunnen zo’n knus gevoel in je huis brengen, vooral tijdens de koude wintermaanden. En ze openen de mogelijkheid voor het gebruik van een verscheidenheid aan materialen in uw vloermaterialen, zoals leisteen, die u anders misschien niet zou overwegen vanwege hoe koud deze materialen worden. Maar het addertje onder het gras met stralingswarmtevloeren is dat ze verwarmingswaterbuizen nodig hebben.

Dus als de verwarmingswaterleidingen beginnen te lekken, weet u misschien alleen dat uw vloeren niet meer zo warm zijn als vroeger. Om het probleem op te lossen, moet u mogelijk de hele vloer verwijderen, tenzij u gaslekdetectie en een thermische camera gebruikt om het probleem te beoordelen. ACS Underground Solutions heeft uitgebreide ervaring met het beoordelen van stralingswarmtevloeren om vernietiging bij reparatie van deze vloeren te beperken.

We leggen uit hoe deze methoden werken, welke voordelen ze huiseigenaren bieden en hoe u uw beoordeling vandaag kunt plannen.

 

LEKKAGES VINDEN IN STRALENDE WARMTEVLOEREN ZONDER VERNIETIGING

Waterleidingen voor stralingswarmtevloeren bevinden zich vaak in de cementondervloer of direct onder uw vloermateriaal, afhankelijk van de structuur van uw huis.

U kunt mogelijk een geschatte leklocatie vinden op basis van schade aan uw vloermateriaal. Maar in andere gevallen dringt het lek niet door in uw vloermateriaal en heeft het geen impact, waardoor het moeilijk te vinden is. Als u het lek niet kunt vinden, kunt u in uw vloeren schimmel, meeldauw, rot of zelfs insectenplagen krijgen. We bieden twee methoden om deze lekken op te sporen. De eerste is door het gebruik van gaslekdetectie. Dit werkt op de volgende manier. Wij vullen uw Stralingswarmteleidingen met een veilig gas.

Het gas zal uit dezelfde locatie sijpelen waar vloeistof uit uw leidingen lekt, maar het zal naar de oppervlakte stijgen waar we het kunnen detecteren. Met behulp van een speciaal snuffelapparaat lokaliseren we met bijna perfectie de locatie van uw lek.

Als alternatief gebruiken we een thermische camera om ons te laten zien waar het lek is.

Deze camera detecteert temperaturen om ons warme delen van uw vloer te laten zien ten opzichte van koelere delen. Vervolgens gebruiken we deze informatie om ons naar de probleemgebieden te leiden waar uw leidingen lekken.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer van de besten

Meer te ontdekken