lekdetectie Rotterdam

Heeft u een mysterieus waterlek dat u niet kunt vinden?

Loodgieter

Heeft uw huis of bedrijf in Rotterdam een waterlek dat u niet kunt vinden? Je hebt overal gekeken, maar hoe kun je het vinden als het zich achter een muur, onder de grond of een betonnen plaat bevindt?

Er is ultramoderne apparatuur en expertise nodig om dit soort lekken te vinden. Het vinden van een mysterieus waterlek kan een nachtmerrie en tijdrovend zijn. Het is ook iets dat niet altijd wordt gedekt door uw huiseigenarenverzekering, wat betekent dat het duur kan zijn.

Heeft u een mysterieus waterlek dat u niet kunt vinden? waterlekkage kan bijna overal voorkomen, achter een muur, onder de eik in de voortuin, onder het gebouw of op de oprit, zelfs in het plafond. Het duurt niet lang voordat water in gipsplaten, hout sijpelt, vloeren kromtrekt, de lijm achter tegels losmaakt en zelfs elektrische systemen kortsluit.

 

Loodgieter

Naast de kosten om alle schade te herstellen, heeft u misschien zelfs schimmel om over na te denken. Water stroomt langs de weg van de minste weerstand. Wat betekent dat het detecteren van waar het water lekt, niet zo eenvoudig is als je zou denken. Als u een lek heeft, is dure graaf- en giswerkreparatie het laatste wat u wilt. Zorg ervoor dat het bedrijf dat u kiest beschikt over ultramoderne apparatuur, zoals elektronische precisieapparatuur, geavanceerde warmtebeeldcamera’s, camera’s en video-inspectieapparatuur.

Jackhammers en bulldozers zouden altijd het laatste redmiddel moeten zijn! De winnende combinatie van Leak Doctor van toewijding aan uitzonderlijke klantenservice, ultramoderne technologie, ervaren en hoog opgeleide technici zorgt voor de best mogelijke resultaten en uitstekende klantenservice.

We hebben kosteneffectieve manieren om de oorzaak van uw lek te vinden en deze snel te verhelpen. Lekdetectie Rotterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring in het opsporen van de oorsprong van lekken in particuliere woningen, hotels, scholen, golfbanen, appartementsgebouwen, spa’s en nutsbedrijven.

Onze technici hebben niet alleen het hoogst beschikbare opleidingsniveau, certificeringen en praktische ervaring ontvangen, maar ze tonen ook voortdurend het hoogste niveau van professionaliteit.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Ontvang updates en leer van de besten

Meer te ontdekken