lekdetectie Rotterdam

Loodgieter

Over ons

Wij zijn een deskundig team

Lekdetectie Rotterdam is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, wij zijn de plaatselijke loodgietersdienst in het centrum van Rotterdam.

We komen graag bij u langs en geef gratis, vriendelijke, eerlijke schattingen en advies. Onze loodgieters heeft alle benodigde apparatuur bij zich en gebruikt alleen ‘state of the art’ producten van de hoogste kwaliteit om een lek of gebarsten leiding te vinden zonder schade aan uw eigendom.

zijn allemaal volledig verzekerd voor elke eventualiteit en gekwalificeerd volgens een nationaal erkende norm, niet alleen in sanitair, maar ook in onderwerpen als gezondheid en veiligheid en eerste hulp. 

We hopen dat dit u een gevoel geeft van onze eerlijkheid en de geruststelling dat u op ons kunt vertrouwen.

Waarom lekdetectie Rotterdam?

20+ jaar ervaring

24500+ succesvolle opgeloste lek-detenties

24500+ Tevreden klanten

Wij zorgen voor kwaliteit

Met zoveel lekdetectie bedrijven om uit te kiezen, hoe zorgt u ervoor dat u hoogwaardige professionals krijgt om uw projecten op te leveren? We weten hoe moeilijk dit kan zijn, dus we zullen u laten zien hoe u er zeker van kunt zijn dat u de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt.

We zijn een door TrustMark onderschreven bedrijf, wat betekent dat we zwaar zijn doorgelicht door een door de overheid goedgekeurde instantie om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de vereiste technische normen en praktijken, en dat we ons inzetten voor een goede klantenservice. 

Dit zorgt ervoor dat u het volste vertrouwen heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk. De 100% positieve beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen, als u niet tevreden bent, zijn wij niet tevreden.

Loodgieter